ŠUTANOVAC SAHRANIO PONOŠA: Čovek je najcrnji primer političkog nepotizma, za dve mirnodobske godine tri unapređenja (FOTO)

Autor:

Vesti

08.04.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš bio je gost u emisiji kod voditelja Ivana Ivanovica gde je nastavio da okrivljuje ceo svet za katastrofu na poslednjim izborima. Svi su mu krivi, čak i oni koji više nisu u politici!

ŠUTANOVAC SAHRANIO PONOŠA: Čovek je najcrnji primer političkog nepotizma, za dve mirnodobske godine tri unapređenja (FOTO)

Foto: Printscreen

Ovog puta su se udruženim snagama, Ponoš i Ivanović okomili na Dragana Šutanovca. 

Isprovociran time da je Ivanović na lukav i podmukao način nasankao Ponoša kako bi iz njega uspeo da sazna nešto više o sukobu Ponoša sa njim, Šutanovac je voditelju poručio da se za prvo vreme malo informiše umesto što se smeje lažima koje gost iznosi.

- Kakvi magacini, kakve gluposti...čovek je najcrnji primer političkog nepotizma, za dve mirnodobske godine tri unapređenja.

- A mogao si da ga pitaš kako je moguće da ga baš niko od najbližih saradnika kako iz Vojske Srbije, tako iz MSPa a očigledno i iz NS nije podržao, baš niko - napisao je Šutanovac na svom tviter nalogu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
BEOGRADJANI

28.04.2022 16:51

SUTANOVAC LJIGA OD COVEKA ! BAHATA OSOBA .