BAJATOVIĆ OBJASNIO ZAŠTO NIJE BILO GREJANJA U POJEDINIM DELOVIMA GRADA: Nismo imali izbora, cureo je gas i moralo je da se sanira!

Autor:

Vesti

10.10.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srbija gasa Dušan Bajatović gostujući u emisiji "Hit tvit" na TV Pink govorio je o tome šta se zapravo dogodilo pa u subotu pojedini delovi Beograda nisu imali grejanje.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Dušan Bajatović

Bajatović je istakao da je intervencija morala da se izvrši i da  nije bilo izbora. 

Mi smo morali da izvršimo intervenciju. Cureo je gas, i moralo je da se sanira. Mi prosto nismo imali izbora. Ne biram ja, bira onaj aparat koji njuška koliko gasa curi. Da li smo mogli ranije, to je sada pitanje. Neka se niko ne ljuti, bolje da su malo sačekali, ali bitno da niko nije stradao.

On je istakao da razume i narod koji se bunio, ali da prosto intervencija mora da se uradi.

Ja potpuno razumem sve. Nekoliko slučaja je bilo ove godine da je gas ušao u kanalizaicju, ali ukoliko se stvore uslovi da mora da se radi intervencija, onda mora da se radi. Sada je sve regulisano i rešeno. Grejanja će biti - rekao je Bajatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading