MINISTAR LONČAR UPUTIO REČI PODRŠKE MILANU LAĐEVIĆU: Napadač mora da bude sankcionisan!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar ocenio je današnji napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića kao normalan sled događaja nakon što su i psovke i pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj deci prošle nekažnjeno.

Foto: Tanjug/T. DROBNJAK

Zlatibor Lončar osudio napad na Milana Lađevića

Ministar Lončar uputio je reči podrške glavnom uredniku Srpskog telegrafa Milanu Lađeviću koji je danas napadnut u centru Beograda.

- Posle nekažnjenih psovki upućenih predsedniku i pretnji njegovoj deci i porodici, ovo je normalan sled događaja, koji mora hitno da se sankcioniše, jer u suprotnom može da bude još samo gore - kazao je Lončar i dodao:

- Puna podrška Lađeviću i svim novinarima koji odgovorno i profesionalno rade svoj posao, da samo tako nastave i da se ne obaziru na napade i provokacije, jer to znači da svoj posao rade kako treba - poručio je Zlatibor Lončar.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom?", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora. 

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danijela

01.10.2021 10:39

Svaka čast i sve pohvale za Lončara i naravno podrška svim novinarima! 👏