VULIN NA SASTANKU U POLICIJSKOJ UPRAVI NOVI SAD: Radimo na rasvetljavanju ubistva Uroša Stefanovića!

Autor: Republika

Vesti

03.09.2021

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je danas Policijsku upravu Novi Sad i tom prilikom održao sastanak sa načelnicima i rukovodiocima ove policijske uprave.

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Aleksandar Vulin posetio Policijsku upravu Novi Sad, ilustracija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak u Policijskoj upravi Novi Sad sa načelnicima i rukovodiocima ove policijske uprave. 

Ministar Vulin razgovarao je sa rukovodstvom novosadske policije i glavnim operativcima koji rade na rasvetljavanju slučaja ubistva i ranjavanja koje se sinoć dogodilo u Novom Sadu. 

Ministar Vulin je istakao da policija intenzivno radi na otkrivanju počinilaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije.

Sastanku u Policijskoj upravi Novi Sad prisustvovali su i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.

Foto: facebook.com/printscreen

U pucnjavi u Novom Sadu ubijen Uroš Stefanović

Podsetimo, sinoć je u Novom Sadu u pucnjavi na Detelinari ubijen MMA borac Uroš Stefanović, a više o tom događaju pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading