NIKODIJEVIĆ: Logično je da Vučić bude zajednički kandidat na predstojećim izborima

Autor: Republika

Vesti

30.08.2021

18:16

Član Predsedništva SPS Nikola Nikodijević odbacio je danas navode pojedinih medija da socijalisti na lokalu ne žele da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao zajedničkog kandidata na predstojećim izborima i istakao da su odnosi SNS i SPS godinama odlični.

Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nikodijević je za to da Vučić bude zajednički kandidat

Nikodijević je rekao da je sasvim prirodno da Vučić bude zajednički kandidat SNS i SPS na predsedničkim izborima i dodao da očekuje da će pobediti u prvom krugu.

- Apsolutno je logično da i na gradskim i eventualno na parlamentarnim izborima, ukoliko ih bude, imamo zajedničku saradnju sa SNS i da nastavimo uspešno započete projekte, na dobrobit građana - rekao je Nikodijević za Tanjug.

On je naveo i da je Grad Beograd najbolji primer kako odnosi SNS i SPS funkcionišu.

Osam godina radimo fantastičan posao, odluke se donose dogovorom i konsenzusom i nijedan jedini problem socijalisti i naprednjaci nisu imali za ovih osam godina u Beogradu - rekao je Nikodijević, koji je i predsednik Skupštine grada Beograda.

Dodao je da dve stranke odlično sarađuju i u Skupštini grada i u svim beogradskim opštinama.

Kako kaže, ne postavlja se pitanje iz koje političke opcije dolazi neko kada se odlučuje o brojnim važnim pitanjima.

- Takva saradnja daje izvanredne rezultate. Gradi se Beograd, počinjemo gradnju metroa, razvijamo Beograd u svim pravcima. Verujem da tako treba da ostane i u narednom periodu - naglasio je Nikodijević.

Komentari (0)

Loading