OGLASIO SE DIREKTOR KANCELARIJE ZA KiM NAKON NAPADA NA SRPSKOG DEČAKA: Tražim da se bez odlaganja krivci privedu pravdi

Autor: Republika

Vesti

23.08.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U centru Kosovske Mtrovice danas nešto oko 14 časova pretučen je dečak (12) srpske nacionalnosti od strane trojice starijih Albanaca. Povodom ovog nemilog događaja oglasio se direktor kancelarije za KiM Petar Petković.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Petar Petković

- Upravo sam razgovarao sa ocem dečaka Mihajla S. (12) koga je u centru Kosovske Kamenice napala grupa albanskih huligana. Tražim da se bez odlaganja uključe međunarodne organizacije i krivci privedu pravdi, a ovakvi mučki napadi na srpsku decu i starce prekinu! O ovom napadu ćemo obavestiti i Brisel, a @KancelarijaKiM
će pomoći porodici povređenog dečaka i njemu obezbediti najbolju negu! - napisao je Petković na svom Tviter profilu

 

 Podsetimo Mihajlo S. (12) napadnut je danas u centru Kosovske Kamenice.

 

Njega je, bez ikakvog povoda, napala grupa starijih Albanaca i nanela mu povrede po licu, saopštila je Kancelarija za KiM.

Dečak, inače učenik petog razreda osnovne škole “Desanka Maksimović”, je hospitalizovan u bolnici u Kosovskoj Kamenici i pored fizičkih povreda, pretrpeo je ogroman stres.

Kako je opisao otac dečaka, dečak je išao u prodavnicu što čini svakoga dana, međutim po povratku ga je napala grupa huligana i vređala na albanskom jeziku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading