OSMANIJEVA DONACIJE VAKCINA NAZVALA MARKETINŠKIM TRIKOM! Bolesni albanski mozgovi u svemu vide LOBIRANJE protiv Prištine!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.08.2021

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz kabineta Vjose Osmani stigao je novi komentar na donacije vakcina iz Srbije, kako tvrde to je "PR trik" da zemlje ne priznaju tzv. Kosovo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vjosa Osmani

Šef kabineta predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani, Bljerim Velja, nazvao je danas "uzaludnim PR trikom" to što je Srbija donirala vakcine protiv koronavirusa afričkim zemljama i ocenio da to pokazuje da Beograd nije voljan za normalizaciju odnosa sa Prištinom.

Velja tvrdi da je srpski ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, koristeći vakcine protiv kovida 19, koje su donacija Rusije, pokušao da ove nedelje "namami Keniju, Zimbabve, Zambiju, Namibiju i Angolu da ne priznaju Kosovo".

"Uzaludan PR trik koji samo pokazuje da Srbija nije voljna da normalizuje odnose sa Kosovom", naveo je Velja na Tviteru.

Uz to je Velja podelio i vest od 19. avgusta, kada je Selaković doputovao u Zimbabve, čime je započeo zvaničnu posetu zemljama juga Afrike kako bi im uručio vakcine protiv virusa korona - donaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
xxx

22.08.2021 05:38

Kakvo lobiranje, protiv vas terorista može samo sila a izgleda da će se uskoro to i desiti.