Socijalisti: Aleksandra Vučića voli srpski narod, a Jeremića šiptarski separatisti

Autor:

Vesti

07.08.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista odgovorio je saopštenjem predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću.

Republika

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

 

- Pošto nije uspeo da linčuje i povredi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vuk Jeremić preti nasilnom smenom vlasti, zatvorima i koljačima, mesarima, svojim partnerima, koje su Vučić i Vulin strpali u zatvor i sklonili sa naših ulica. 

Nismo se uplašili pretnji Vuka Jeremića, a još manje predsednik Vučić. 

Dobro je da je histerični Jeremić još jednom podsetio narod kako bi se u Srbiji živelo pod njima i kako bi u praksi izgledao revanšizam u kojem pravdu dele dokazane lopovčine, izdajice i siledžije koje vređaju i tuku žene. 

Da su u prilici, svetili bi se svakom građaninu ove zemlje koji podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića. 

Ako neko treba da odgovara za nešto, to je upravo Jeremić koji je direktno pomogao Šiptarima da proglase jednostranu nezavisnost Kosova, a treba i da objasni svoje veze sa svetskom lopužom Patrikom Hoom koji mu je uplaćivao milione, a treba i da objasni za šta je primao desetine hiljada evra od katarske ambasade. 

Aleksandra Vučića voli srpski narod, a Jeremića šiptarski separatisti, svakom po zasluzi - odgovorili su u Pokretu socijalista predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću koji je izneo laži i pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ivana

07.08.2021 11:14

Odavno se zna da je Jeremic siptarski igrac. Dzaba mu sva gluma, sve pretnje. Zreo je za ludaru.

Vojin Milenkovic

07.08.2021 14:05

Jeremic je taj koji je predao i prodao KiM, zato ga Siptari i vole i podrzavaju. To je sasvim dovoljan dokaz da Jeremic nikada nije radio u interesu Srbije, vec svog dzepa.

Andjelija

07.08.2021 14:29

Jeremić je prodao Kosovo i Metohiju i zaradio ogromne milione na tom i to je istina koju svi u Srbiji znaju i Jeremića niko neće da podrži u njegovim lažima i napadima koje plasira

Petar

07.08.2021 15:43

Ko se boji Jeremića? Niko. Čovek nema nikakav kredibilitet, ne poseduje nikakve moralne vrednosti, vređa građane Srbije po društvenim mrežama.