NOVI FAJT: Gajić udario na Zelenovića, VELIKA BORBA ZA JEFTINE POLITIČKE POENE!

Autor: Republika

Vesti

25.07.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović bori se za jeftine političke bodove preko grbače predsednika Srbije Aleksandara Vučića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Zelenović je na svom Tviter nalogu napisao kako je za povlačenje Zakona o vodama njegova stranka zadužena, te da je sve to njihova pobeda za koju su se borili.

A, onda je funkcioner Vuka Jeremića, advokat, Vladimir Gajić osuo paljbu po Zelenoviću pitavši ga da li će i to sebi da pripiše.

 

 

Zelenović je očigledno pobrkao lončiće u ovoj trci za koji politički bod, pa je tako zasluge predsednika Vučića pripisao sebi, no opoziciji to ne odgovara jer bi i oni deo kolača da dobiju.

Na kraju, važno im je samo ko će da pokupi po koji jeftini politički poen pa se sada otimaju oko toga čija je ovo akcija.

Podsetimo, predsednik Srbije nije potpisao Zakon o vodama i on je vraćen skupštini na ponovno odlučivanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

25.07.2021 14:26

Подржавамо вишегодишњи константан оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.