Ilić PS: Mi iz Pokreta socijalista smo ponosni na našeg predsednika Vulina i na njegovu borbu protiv mafije

Autor: Republika

Vesti

29.07.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih nedelju dana prisustvujemo užasnoj kampanji laži i izmišljotina koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

- Luksemburško-đilasovski mediji i mediji iz regiona, pretežno zagrebački i sarajevski, ne biraju vreme, ni sredstva da povrede Srbiju i ljude koji su Srbiju osnažili i ojačali. 

- Imali su dosovski političari i njihovi mediji razne partnere i saveznike, čak im je i korona bila saveznik protiv Srbije, a sada vidimo da im nije problem da savez i koalicije prave i sa ubicama, kasapinima, mesarima koji melju ljude u mašini i onda prave ćevape od mlevenog ljudskog mesa. 

Nije im teško da se udruže sa psihopatama i najgorim ljudskim otpadom koji truje našu decu. 

Mi iz Pokreta socijalista smo ponosni na našeg predsednika Aleksandra Vulina i na njegovu borbu protiv mafije. 

- On je hrabar čovek, koji za razliku od Jeremića i Đilasa ne kuka i ne cmizdri pred TV kamerama, već se bori za Srbiju. 

- Bedni su ljudi i mediji kojima je partner mesar i koljač Miljković - poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić u svom odgovoru na laži NIN-a, Krika i NewsMax Adrie upućenih na račun Aleksandra Vulina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading