PS: Sudija Majić se ni malo ne razlikuje od tajkunskog tviteraškog trola

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Pokreta socijalista navode da se sudija Majić ni po čemu ne razlikuje od tajkunskog tviteraškog trola, te podsećaju da je Majić jedan od sudija koji su oslobodili Šitarske silovatelje iz "Gnjilanske grupe".

Republika

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Foto: Ilustracija

"Sudija Majić se ni malo ne razlikuje od tajkunskog tviteraškog trola, dok u Šolakovom tabloidu "Danas" napada tužilački sistem, samo zato što ne zna sadržaj prijave koju su  Đorđe Komlenski i Miloš Vučević podneli protiv Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina. Na žalost kruga dvojke i tajkunskih medija država sada funkcioniše, a krtice koje su nosile poverljive i službene informacije strancima moraju da se pomuče da bi do njih došli. I dok Majić i tajkuni grickaju nokte, podsetimo javnost Srbije da je Majić bio jedan od sudija koji je u apelaciji oslobodio šiptarske silovatelje i ubice iz "Gnjilanske grupe" i pustio ih na slobodu, umesto ranije presuđenih 116 godina zatvora. Sramna presuda vredna večitog prezira i gnušanja, ali i dovoljno vredna za obećanje političke karijere i zato ostaje da se nadamo da slučaj kavačkih koljača nikada neće doći kod Majića u ruke, a ako mu je do politike i vlasti neka izađe na izbore", poručili su u Pokretu socijalista sudiji Miodragu Majiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading