JEREMIĆ POSTAVLJA SVOJE USLOVE ZA IZBORE, PA PRETI PRAZNOM PUŠKOM: Zadaćemo udarac režimu!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izneo je danas svoje uslove za izlazak na izbore.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić

Naime, Jeremić je izjavio danas da će njegova stranka izaći na izbore samo ako se steknu uslovi za fer i poštene izbore.

On je tražio od predsednika Srbije Aleksandra Vučića ustupke kako bi njegova stranka izašla na izbore, a da će na osnovu toga šta mu vlast ponudi ipak razmisliti da li će učestvovati na izborima.

I do sada je opozicija imala kojekakve zahteve i izjave koje su zbunjivale narod Srbije, ali ovakvu podelu u glavi još nismo videli i čuli.

Vuk Jeremić drznuo se da postavlja ulitmatume i traži neke ustupke od vlasti i Vučića koje na sva usta pljuje i kleveta.

A, onda je još jednom dokazao da mu kockice u glavi nisu složene, te je već zagrmeo na državu i vlast, iako još uvek nije ni odlučio da li će ići na izbore. U svom stilu Jeremić je već izneo pretnju upućenu vladajućoj stanci.

- Režimu će biti nanet udarac od kojeg neće moći da se oporavi- kazao je Jeremić.

Čovek koji je zajedno sa svojim pajtosima upao u Predsedništvo Srbije pokazao je još jednom građanima ove zemlje kako i na koji način funkcioniše njegova politika zanovana na pretnjama, lažima i vandalizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Marina

18.07.2021 12:28

Jeremicu je bolje da ostane u misjoj rupu i da se vise ne blamira

Joka

18.07.2021 12:29

Vuce,stidi se covece

Emi

18.07.2021 14:35

Ovaj Vuk je postao prava politicka smejurija.

Vesna

18.07.2021 15:32

- Režimu će biti nanet udarac od kojeg neće moći da se oporavi- kazao je Jeremić. - Mislim da posle tvog obracanju medjunarodnom sudu, Srbiji vise ni jedan udarac ne moze nista. Tito i ti ste srbskom narodu zabili dvorezni mac u srce i dusu! Begaj nedonosence bedno!