ALEKSANDAR VULIN POSLAO JASNU PORUKU: Lako je biti ministar MUP-a kad imate predsednika Vučića koji pruža podršku!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija danas obeležava 13 godina postojanja.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Vulin

U Sportskom centru Šumice Pokret socijalista održava se skup povodom obeležavanja 13. godišnjice partije.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozdravio je sve prisutne.

Radujem se što vas vidim. Kada smo se pre 13 godina okupili, Srbija nije izgledala kao danas, pre 13 godina partije DOS-a su rasprodale zemlju i predale je na upravljanje strancima – poručio je predsednik PS i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Vučić je govorio ljudima u lice ono što neko nije smeo da govori ni preko poruka. Vi ste verovali meni, ja sam verovao Vučiću, sad se vidi da smo bili u pravu. Sada se vidi kako smo ojačali Srbiju ekonomskim reformama. Bilo je teško, ali smo bili zajedno - rekao je Vulin i dodao:

- Lako je imati ministara MUP-a kad imate predsednika koji je u stanju da vas podrži i pohvali. Borbenijih i tvrdoglavijih nema od nas u Pokretu Socijalista. 

- Sakupili smo se da pričamo o tome kakvi ćemo da budemo a ne kakvi smo bili. Pred nama su izbori. Srbija će morati da odluči da li će da sačuva vojnu neutralnost ili će da se pridruži NATO-u. Izbori su izbori za nastavak politike Aleksandra Vučića ili će se umanjiti- poručio je on.

On je pozvao Vučića da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima.

Moramo učiniti sve da se Vučićeva politika nastavi, to je pobeda. Kandidujte se za predsednika, drugima ne verujemo – rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading