KARAVAN PUPS-a U LAZAREVCU! Krkobabić: Penzioneri Beograda i PUPS Beograda su jedno!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karavan PUPS-a obišao Lazarevac.

Republika

Foto: Emil Vaš/Beta

 

 

- Danas smo u Beogradu, ali ne u centru Beograda - na Vračaru, ne u Sava Centru, nego u Lazarevcu. Briga za penzionere je bila i ostala prioritet za sve članove PUPS-a. Jednostavno, penzioneri Beograda i PUPS Beograda su jedno. Naše zajedničke tekovine -  besplatni gradski prevoz za sve građane starije od 65 godina, trinaesta penzija za najugrozenije penzionere, gerontodomaćice kao najadekvatniji vid pomoći za nemoćne, klubovi za penzionere, dnevni centri za boravak najstarijih - te tekovine bile su i ostale naš prioritet - izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić u poseti Lazarevcu, koji je danas bio domaćin svim opštinskim odborima ove partije na teritoriji Grada Beograda.  

Republika

Foto: Emil Vaš/Beta

 

 

- Lazarevac je mesto odakle treba da krene zeleni prsten Beograda. Domaćini iz 139 sela, koliko ih ima Beograd, udruženi u zadruge predstavljaće novu dolazeću snagu Grada. A to znači da beograđani mogu da računaju na svoje zdrave i sveže proizvode po pristupačnim cenama, a da domaćini, poljoprivrednici na svojim gazdinstvima imaju obezbeđenu budućnost. Taj zeleni prsten spavašava Beograd - poručio je Krkobabić.

Radnom sastanku u okviru Karavana PUPS-a "Srbijo, i ovo je Srbija“, održanom u Opštinskoj sali u Lazarevcu, prisustvovali su rukovodioci Gradske organizacije PUPS-a Beograd i opštinskih organizacija: Grocka, Novi Beograd, Zemun, Surčin, Rakovica, Čukarica, Voždovac, Zvezdara, Obrenovac, Vračar, Mladenovac, Savski venac, Sopot i Lazarevac.

Republika

Foto: Emil Vaš/Beta

 

 

Skupu su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a: Hadži Milorad Stošić predsednik Izvršnog odbora PUPS-a i narodni poslanik, Profir Rančić potpredsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd i predsednik Odborničke grupe PUPS-a u Skupštini Grada Beograda, Vladan Đukić potpredsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograd, koordinator PUPS-a za Grad Beograd i pomoćnik gradonačelnika Beograda, Darko Božić potpredsednik Gradskog odbora PUPS-a Beograda i državni sekretar u Ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i drugi članovi rukovodstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading