(VIDEO) ČEDI PREKIPELO, PA NALUPAO KOMŠIJU: Pogledajte snimak najnovije tuče lidera LDP u garaži!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2021

13:28

Lider LDP-a Čedomir Jovanović ponovo je bio akter tuče.

ST/V. LUKIĆ
Čedomir Jovanović

Brutalno je tukao čoveka u garaži na Novom Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje do sukoba je došlo zbog parking mesta. Naime komšija je zamerio Jovanoviću kao je parkirao automobil. Jovanović je tada navodno odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad, piše Alo.

Inače, V.S. je više puta do sada pravio incidente u garaži i pokušavao da uništi automobil koji je u vlasništvu Jovanovića. Lider LDP se nije obazirao na napade, ali danas mu je “prekipelo”.

Supruga čoveka koji je završio na podu navodno zbog parking mesta, je na kamerama videla da se nešto događa u garaži i odmah je došla da pomogne svom mužu.

Međutim kada je policija stigla na lice mesta nije zatekla Čedomira Jovanovića u stanu. Jedan od stanara zgrade u kojoj žive oba učesnika incidenta rekao je da su obojica skloni takvim ispadima i da “sve podseća na priču o dva ovna na brvnu”.

Na lice mesta vrlo brzo došla je policija koja je odmah reagovala i biće konsultovan tužilac.

- Znam da je leto, da lepo zvuči, ali ja zaista ne znam o čemu se radi, idem upravo u policiju da se raspitam - poručio je Jovanović sinoć.

Pogledajte snimak iz garaže:

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

24.07.2021 14:05

Захтевамо да се против овде иментованог Јовановић Чеде Беде Чедомира из села Гуњевци, општина Козарска Дубица, Српска, спроведе у целини кривични поступак и да се против њега донесе правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела извршених од стране истог. За крст часни и слободу златну.