Tačno u 21h na TV Pink! PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVARA MAFIJI: Srbija će videti NOVE SNIMKE monstruoznih zločina Belivuka

Autor: Republika

Vesti

24.07.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće večeras od 21 sat na TV Pink gde će objasniti sve stvari o delovanju mafije, a biće prikazani i dosad neviđeni snimci i materijali koji govore o brutalnosti kriminalne grupe Veljko Belivuk - Marko Miljković.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik će u obraćanju pokazati do sada neviđene stvari o delovanju mafijaša, njihovoj sprezi sa medijima, političarima i odgovoriti na sve optužbe.

Vučić je pre dva dana poručio da neće da plaća reket i da neće da se povlači pred ubicama, koljačima i njihovim političkim pomagačima.

 

 

Ma koliko meni bilo teško tući ću se protiv ubica, ako ništa ponosan sam na činjenicu što su mene videli kao najvećeg neprijatelja, nekog koga ne mogu da potkupe i uplaše. Niko od njih nikada me neće uplašiti, boriću se istinom do poslednjeg daha! – rekao je Vučić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Julija

24.07.2021 11:37

Znali smo da nas ceka tezak put kada je upitanju borba sa mafijom i kriminalom, trebamo svi da ispratimo vecerasnju emisiju. Velika podrska Vucicu.

Maja

24.07.2021 12:03

Predsednik je uvek iskren i odlučan u borbi protiv organizovanog kriminala. Važno je da čujemo njegovo obraćanje večeras

Tina

24.07.2021 12:14

Vučić je rekao da neće bežati, da će izaći u javnost sa dokazima protiv Belvuka. Nije se uplašio njega i njegovih laži, nego će se još snažnije boriti za pravdu. Večeras ćemo imati priliku da vidimo do sada ne objavljene snimke zločina.

Helena

24.07.2021 12:16

Obracanje Vucica treba ispratiti jer itekako ima sta da cujemo o klanu Veljka Belivuka!