MINISTAR VULIN O BELIVUKU: Nevolja je na korak do doživotne, a sa ovakvim medijma i ovakvom opozicijom, on bi BIO SVETAC!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk na korak je do doživotne robije, a laže zato što nema šta da izgubi, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vulin

- Često su nas pitali zašto ste pokazali ove fotografije i detalje, a ja postavljam drugo pitanje: zamislite da nismo sve to pokazali? - rekao je Vulin za "Novo jutro".

Otkako je Aleksandar Vučić 2012. godine preuzeo odgovornost za upravljanje Srbijom, lov na njega i članove njegove porodice ne prestaje, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Ide se na njegovu porodicu, na to da se prikaže kao loš čovek, loš otac, brat, državnik... Udara se tamo gde najviše boli, na porodicu. Svi mi možemo da izdržimo koliko god treba i šta god treba, ali kada napadnu one koje volite, onda je to teže i boli – izjavio je Vulin.

Ističe da, svemu onome što je Veljko Belivuk izjavio, Krik je tome pridao važnost krunskog dokaza, ne objašnjavajući da okrivljeni može da laže bez zakonskih posledica.

- Često su nas pitali zašto ste pokazali ove fotografije i detalje, a ja postavljam drugo pitanje: zamislite da nismo sve to pokazali? Pogledajte kakav tretman ima Belivuk nakon prikazanih zverstava, nakon fotografija na kojima se lično fotografisao sa leševima. Zamislite da nismo prikazali sve što smo prikazali, a puštaju se ovakve Belivukove izjave i daje mu se značaj krunskog svedoka, sveca, istinoljubca... Da Srbija svojim očima nije videla ono što smo pokazali, sa ovakvim medijma, sa ovakvom opozicijom, on bi bio svetac. Imali bismo demonstracije ispred Specijalnog suda da se taj dobar čovek pusti, jer je to politički obračun vlasti sa navijačima Partizana – kaže Vulin.

Ističe da se Belivuku pripisuje da govori istinu, iako svi znamo da je lično, svojom rukom, klao ljude. Dodaje da su ubijali ljude, ali su ih i mučili, i u tome uživali. Tražili su da neke žrtve budu duže mučene, a neke kraće.

- I, sad takav ima status krunskog svedoka, a predsednik Vučić treba da objašnjava šta je on to smislio i slagao – kaže Vulin.

Na pitanje da li postoji stan na Zvezdari koji Belivuk pominje, a što nije provereno pre objavljivanja u medijima, Vulin odgovara da je bitno upropastiti porodicu Aleksandra Vučića, a da u tom cilju dokaz o postojanju stana nije potreban.

- A, kako su dokazali da kuća u Ritopeku pripada meni i Vučiću? – zapitao je Vulin.

Važnije od svega je, kaže, reakcija javnosti i to što su pojedini jedva dočekali da se o ovome priča i da se napravi navodna veza između kriminalaca i predsednika.

- Oni baš nikako ne mogu da se povežu, ali nikako! Prisluškivali su Vučićeve razgovore, njih čak 1.882. Svaki od njih je proveravan i nijedno krivično delo nije nađeno – kaže ministar policije Vulin.

Od momenta ubistva na šinama, kaže, počeo je mafijaški obračun na našim ulicama, što se vidi i statistički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Soja

24.07.2021 09:48

Беливук је тек сад надрљао. Боље да је ћутао.

Bojana

24.07.2021 10:08

Najstrozije kazne za ovakve zlikovce! Oni su bukvalno spremni na sve!

Julija

24.07.2021 11:29

Belivuk posto nema vise cime da prikrije sve svoje zlocinje pocinje da laze, ali ga to nece spasiti dozivotne robije.

Bojana

24.07.2021 12:28

Kakvu osudu treba da primi ovaj krimi klan?!! Strašno je da postoje ovakvi ljudi, tj. ljudožderi! Najstrožije kazniti Belivuka i njegov klan!!!!