TUŽILAC SAOPŠTIO KLJUČNU ODLUKU: Poznato kad se podiže optužnica protiv Velje Nevolje! POKAZANE I NOVE FOTOGRAFIJE ZVERSTAVA!

Autor: Republika

Hronika

23.07.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih 7-8 dana biti podiugnuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, najverovatnije u petak i pokazao novinarima dokaze, odnosno jezive fotografije na kojima se vide isečeni delovi obezglavljenih tela čertvorice ubijenih muškaraca za čija se ubistva tereti ova grupa.

RepublikaFoto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika ove grupe zaplenje sa servera SKY i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Fotografije tela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane novinarima jer ih njegov otac još nije video, za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Nenadić je naveo da se istraga vodi proptiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još 6 navrata, protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko uddruiživanje, pet teških ubistva, trgovnu drogom, trgovinu oružjem i jednu otmicu i jedno silovanje.

Takođe, na konferenciji novinarima su prikazane nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava koje su izvršili Velja Nevolja, Marko Miljković i članovi njihovog klana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading