PUNA PODRŠKA ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbi izabrali napredak, koljači i političko tajkunska mafija neće pobediti!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnobanatski okružni odbor SNS daje snažnu, bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv mafija zalaganju za normalnu, pristojnu, ekonomski snažnu Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Svi gradski i opštinski odbori SNS u južnom Banatu: Pančevo, Vršac, Kovačica, Opovo, Kovin, Alibunar, Bela Crkva i Plandište pozivaju predsednika Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima 2022. godine.

- Predsedniče  imate moćnu podršku građana Srbije kakvu do sada nije imao ni jedan predsednik. Nakon višedecenijskog  perioda sistemskog urušavanja i propadanja, doslednim sprovođenjem reformske i razvojne politike, našoj državi vratili ste ugled kakav zaslužuje. Život se vratio u naše gradove i opštine. Razvoj Srbije ne sme biti zaustavljen.

- Tajkunskoj opoziciji preči su njihovi lični interesi, puni džepovi. Niko više u Srbiji ne želi, povratak u prošlost, da broji decenije da se otvori nova fabrika, renovira bolnica. Srbija zaslužuje da se razvija, u nama građanima imate snažne partnere da zajedno nastavimo da gradimo, razvijamo se kao društvo u svim segmentima, navodi se u saopštenju.

Južnobanatski naprednjaci ističu da uvođenje  koljača u političku arenu, obračuna sa predsednikom, ostaće zabeležen kao jedinstven sramotan čin tajkunsko mafijaške opozicije, do sada nezabeležen u civilizovanom svetu.

- Građanima ostaje gorak ukus gađenja nakon spoznaje  kako se i sa koliko energije tajkunsko mafijaška opozicija ustremila da obesmisli zverstva koljača, pružajuci im pravnu, medijsku i drugu podršku, pronalazeći u njima saveznike za rušenje vlasti. Đilasova afirmacija zla zaslužuje  društvenu osudu. 

Koljači i političko-tajkunska mafija neće pobediti. Građani Srbije izabrali su put napretka. Podrška predsedniku zajedno idemo u nove pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Boba

23.07.2021 11:59

Сви мафијаши ће на крају пасти.

Jelena

23.07.2021 12:43

Jasno je kao dan da Belivuk laze

Jekaa

23.07.2021 12:44

Svi znaju da iza Belivuka neko stoji

Jovana

23.07.2021 13:24

Podrška predsedniku! Tajkunska mafija neće vladati Srbijom!