OGLASIO SE MINISTAR STEFANOVIĆ: Nema trunke istine u Belivukovom iskazu!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ponovo se oglasio povodom napada na Vučića od strane medija koji ga optužuju za povezanost s Veljkom Belivukom, ali i svojom ulogom u jačanju njegovog klana.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Nebojša Stefanović

- U momentu kada pohapšeni okoreli kriminalci na račun predsednika Vučića lansiraju gomilu bestidnih laži, pojedini mediji ih uzimaju za ozbiljno i bez ikakvog povoda i dokaza dovode mene u vezu sa tim ubicama. Ako su već ispravno zaključili da su napadi Veljka Belivuka na predsednika Vučića notorna laž jednog ubice suočenog sa pravdom, kako mogu da pomisle da u njegovom iskazu ima istine kada je reč o meni? A naročito, odakle im motiv da veruju vođi kriminalne bande kada govori o bilo čemu?

Nema ni trunke istine u Belivukovom iskazu, a naročito u interpretacijama tog iskaza na naslovnim stranama pojedinih medija gde se pominje moje ime kao nekog koga ubice tobože brane. Istraga protiv Belivuka i njegove grupe upravo je započela u vreme dok sam ja bio ministar unutrašnjih poslova. Dakle, kako može okoreli kriminalac, suočen sa neoborivim dokazima za masakriranje, otmice i druga monstruozna krivična dela, da bude kredibilan izvor informacija za bilo šta i mera istine i pravde? A baš to se radi kada se neka njegova banalna komunikacija potura kao dokaz neke moje navodne umešanosti. Odlučite se - ili verujete Belivuku, pa se onda pridružite onima koji u svim njegovim lažima vide šansu za političko slabljenje predsednika Vučića, ili mu ne verujte ni reč, što je jedino ispravno. Što se mene tiče, ja se sa Belivukom, Miljkovićem, niti bilo kim iz te zločinačke organizacije nikada nisam niti sreo niti čuo telefonom.

Mučno je i besmisleno ko zna koji put konstruisati neku nepostojeću aferu između predsednika Vučića i mene. A to je tek podlo u trenutku kada napadi na predsednika Vučića prevazilaze sve dosadašnje laži, a bilo ih je mnogo i sve su odmah razobličene. Niko ne treba da brani predsednika Vučića od mene, ni nas dvojicu od istine, a ponajmanje masovni ubica koji u monstruoznim lažima traži slamku spasa.

Dobro znam da predsednik Vučić nema nikakvu potrebu da mi šalje bilo kakve poruke preko medija, niti preko stranačkih kolega i zato ovakvim naslovnim stranama sa napadom na mene niko od inicijatora neće imati nikakvu korist. I predsednik Vučić i ja veoma dobro znamo da je dovoljna jedna jedina njegova poruka ili poziv da se povučem, ako misli da je istina išta što je o meni do sada objavljeno u medijima i što pojedinci iz naše stranke možda govore o meni, a ja ću momentalno postupiti po njegovoj odluci. Naš odnos je do kraja otvoren i iskren, kao i prvog dana kada me je doveo u politiku, i to se nikada neće promeniti - stoji u Stefanovićevoj izjavi dostavljenoj medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Marinko

23.07.2021 10:26

Ko je kako sejao tako ce da zanje!Svi koji ugrozavaju bilo ciju sigurnost treba procesuirati!

Jelena

23.07.2021 11:12

Belivuk je dobio direktive jer je jasno da im smeta jaka srbija i vucic koji je vodi u bolju buducnost

Dijana

23.07.2021 11:30

Naravno da je Stefanović u pravu i da je laž u pitanju! Ko će verovati rečima jednog kriminalca, ubice, dilera... koji samo želi da umanji svoje kazne

Bobana

23.07.2021 12:01

Наравно да нема истине. Само лаже.