VLADANKA MALOVIĆ PRAVO U METU: Lepo se vidi odakle vetar duva i čiji je Velja Nevolja izvršilac!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladanka Malović reagovala je na skandalozan tekst koji je objavio Krik u kome su prenete navodne optužbe Veljka Belivuka upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

RepublikaFoto: sns.org
Vladanka Malović

- Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno. Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac. P.S. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima - napisala je Malović na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 

Podsetimo, na pisanja Krik reagovao je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić koji je poručio da je reč o notornoj laži.

Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli dokaze - poručio je Glišić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

22.07.2021 10:27

Ko još veruje u ono što KRIK objavljuje?! Gradjani znaju da to nije istina.