GLIŠIĆ SE OGLASIO O PISANJU KRIK: U pitanju je notorna laž, BELIVUK NAPADA ONE KOJI SU GA UHAPSILI!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić oglasio se za Republiku nakon što je KRIK a za njim i ostali tajkunski mediji objavili da je Veljko Belivuk na saslušanju u Tužilaštvu ispričao da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno tražio "usluge".

RepublikaFoto: youtube.com/pritscreen
Darko Glišić

- Jasno je svima da je notorna laž u pitanju, to su ljudi koji se sve vreme bave politikom, sada napadaju one koji su ih uhapsili a promovišu one koji su im bili saradnici i zaštitnici. Čak su rekli da i nikog nisu ubili, a svi smo videli dokaze - poručio je Glišić.

Prema njegovim rečima, da on nije predsednik Izvrsnog odbora stranke i blizak saradnik predsednika, sigurno ne bi bio pomenut.

- Uostalom, sve ovo je pre nekoliko dana najavio ministar policije Vulin - naveo je Glišić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelena

22.07.2021 09:20

Naravno da je laz,najlakse je prebaciti krivicu na druge

Jelena

22.07.2021 09:21

Lagali su i za mnogo manje stvari a kamoli za ovo

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

22.07.2021 09:36

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Ivana

22.07.2021 19:57

Sv koji su povezani sa Belivukom moraju da se pohapse, vreme ej da Srbija bude pravna država, svi koji su umešani moraju da odgovaraju. Vreme je da se očistimo kriminal, i podržavam Aleksandra Vučića.