PROMENILA JE POL, PA JE DEČKO UVUKAO U PROSTITUCIJU: Odbila je da bude rob MAKROU, transrodna diva otkriva detalje iz života koji će vas ŠOKIRATI!

Autor: Republika

Zabava

24.07.2021

11:01

Elektra je postala popularna u Srbiji po iskrenosti, a o njenom životu se i dalje priča iznova i iznova zbog detalja koji šokiraju javnost.

instagram.com/elektra.elite
Elektra o prostituciji

Transrodna pevačica Elektra Elite proslavila se u Srbiji sa hit pesmama, koje su je direktno palsirane u sam vrh estrade. Sama po sebi je vrlo ekscentrična, dinamična, temperamenta, ali i neukrotiva za mnoge opasne momke koji su pokušavali da dođu do njenog srca. Međutim, ono što je javnost šokiralo dodatno kada je reč o Elektri, jeste to što je javno priznala da se već 13. godina bavi prostitucijom u Švajcarskoj.

Elektra je ispričala nekoliko puta do sada kako je došlo do toga da se upusti u to jato prostitutki, ali i o uslugama koje pruža svojim klijentima.

youtube.com/MONDO PORTAL
Elektra

- Veza makroa i prostitutke je tema koja se čuva u tajnosti. Dosta ljudi naslućuje kakva je zapravo to veza, ali ne zna kako zaista stoje stvari. Ja ću vam rado dati odgovore na tu temu, a možda sam i jedina koja sme da govori javno bez ikakvih pretnji i ucena. Davne 2007. godine počela dam da radim kao prostitutka u Švajcarskoj. Pored posla u medicini i sasvim dobrog standarda života, te 2007. godine započela sam vezu sa manekenom iz Španije i on me je uveo, igrom slučaja, u prostituciju. U tu priču sam ušla jasno i trezne glave, bez obzira na to što sam veoma familijarna osoba. Već prvi dan sam postala jedna od najtraženijih prostitutki. Švajcarska je zemlja gde kao prostitutka imate sasvim miran i normalan način života, kao da radite bilo koji drugi posao - izjavila je Elektra i nastavlja:

- U Švajcarskoj makroi pronađu način za iskorišćavanje prostitutki. Trenutna situacija je takva da postoji specijalno obučena jedinica za istrebljivanje takve, kako bih ja rekla, gamadi i smeća. Makroi su uigrana ekipa gde čak postoji i nastavak loze preuzimanja makroa sa makroa. Jednostavno, za njih je to porodični biznis. Makroi su specijalizovani samo za vođenje žena i devojaka. Trans prostitucija u jako minimalnim procentima poseduje makroe, kao i gej prostitucija. Ja kao svedok svega toga i kao neko ko prezire takvo izrabljivanje žena, bila sam primorana da zbog neke devojke sama pozovem obezbeđenje ili policiju. Međutim, makroe samo imaju devojke i Trans osobe iz Bugarske, Rumunije, Mađarske, koje su u većini slucajeva romske vere. Svaka ta devojka, a ja ih znam sigurno preko 200, ili je bila ili je još sa makrom zato što su rasle sa tim sadašnjim makroima. Oni su im obećavali ljubav i sigurnost, a takve devojke najčešće padaju na to. U međuvremenu svaka od njih ima i dete sa njima i tad nastaje problem. Deca odrastaju kod makro roditelja, a žena nastavlja da ide po svetu i radi dalje za njega. Od svih tih para koje zarade žene vide najmanje, a njima daju i do 90 posto zarade. Bila sam svedok tuča i pretnji. Mnogima sam pomagala da se izbave i odu od makroa. Međutim, to su samo priče. Same im se vraćaju i prihvataju da budu robovi - kaže Elektra i dodaje da je ponosna na svoj dugogodišnji rad.

- Zato sam ponosna na sebe jer sam sama sebi gazda i radim u Švajcarskoj kojoj ljubim pod kad hodam - istakla je trans pevačica.

youtube.com/Zadruga Official
Elektra

 

 

Komentari (0)

Loading