SAŠA MILOVANOVIĆ O SRAMNOJ ODLUCI VALENTINA INCKA: Ostaje samo da podeli PUŠKE!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas po hitnom postupku zakon koji predviđa da njena policija neće sarađivati u sprovođenju odluke odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka, a svako ko optuži Republiku Srpsku da je genocidna tvorevina, može dobiti čak do 15 godina zatvora.

Foto: printscreen/TV Pink

Saša Milovanović

 

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, izjavio je u specijalnoj emisiji na TV Pink da je komplet pritisaka na Srbiju velik, a kako bi se srpski narod osudio i kako bi se kaznio.

- Sve se to radi narodu koji je stradao od genocida u Drugom svetskom ratu, te ova cela priča nije slučajna. Sve što je Incko uradio uradio je po instrukcijama. Bilo mi je smešno kada sam čitao kako se pravda, a u drugom delu govori o BiH kao o najrazvijenijoj zemlji na svetu - kaže Milovanović.

Užasno je, dodaje, što unija govori o pomirenju, a onda Incko uradi užasnu stvar sa zakonom kojom je stvar vratio u 90-e.

- Ostaje samo da podeli puške - kaže Milovanović.

Podseća da međunarodna zajednica ćuti o mrtvim Srbima u Bratuncu. Veruje da će u budućnosti različiti ljudi govoriti kakva su se zlodela činila prema Srbima, neopravdano.

- RS je reagovala odlično i ovaj zakon je najpametniji potez koji je mogao da se povuče. Srbija ujedinjuje druge, pa je cilj da se Srbima napravi šteta, da im se otvore drugi frontovi kojima će se baviti, a da se ne priča o rastu i fabrikama - zaključio je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading