(VIDEO) RODITELJI ČUVAJTE DECU: Tiktoker uznemirave, napada, vređa i ponižava prolaznike na ulici, a bez srama PRODAJE TELO ZA NOVAC!

Autor:

Zabava

30.07.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasirani sadržaj deci je sasvim dostupan na društvenim mrežama!

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Tiktoker spopada ljude i uznemirava ih

 

Da su društvene mreže otišle predaleko svesni smo svi, a izgleda da uvek možemo da pređemo granicu degutantnog i uznemiravajućeg, pogotovu kada je u pitanju TikTok.

Iako na pomenutoj društvenoj mreži ima dosta zanimljivog, edukativnog i relaksirajućeg sadržaja, ima dosta mladih osoba koje svoj publicitet koriste na negaitvan i degradirajući način. Tako se ponaša i poznati ,,Ludi brat", koji uglavnom uznemirava, vređa, ponižava i nipodištava slučajne prolaznike na ulicama prestonice. 

Nekoliko puta je pravio ozbiljne probleme ljudima koji zarađujutako što prose na ulici, a potom kada bi osetio veliku količinu negativnih komentara, on bi snimio dodatno klip kako je sve bila nameštaljka. Međutim, kada bi ste malo bolje pogledali komentare, uglavnom su to omladina koja pohađa osnovnu školu, na koju takođe utiče sadržaj koji im se plasira na društvenim mrežama.

Foto: tiktok.com/printscreen

Tiktoker spopada ljude i uznemirava ih

 

Iako uglavnom influenseri imaju tezu koju ponavljaju iznova i iznova da nisu oni ti koji treba da vaspitaju decu, što je donekle tačno, ali sa druge strane, zbog čega se ona takav materijal nudi? Osim negativnih, ima i onih pozitivnih komentara, koji podržavaju rad pomenutog tiktokera, a kada biste ušli na profile isti tih osoba uvideli biste da se radi o maloletnoj deci, koja u ovom influenseru pronalaze idola. 

Vidno agresivno, bezobrazno i nekulturno ponašanje uglavnom se može videti na njegovom profilu, dok sa druge strane njegove kolege uglavnom svoj uticaj koriste kako bi ukazali na lepo ponašnje, humanitarne akcije, te deci plasiraju edukativno zabavan sadržaj.

 

 

Ovaj put ,,Ludi brat" otišao je korak dalje, pa je napadao ljude po Kalemegdanu, koga je stigao i razne odvratne i uznemirujuće stvari im je radio. Tako je jednom maloletnom momku zabio sladoled u lice, dok je kasnije jednom dečku pritrčao i pokušao da mu skine farmerke nasred šetališta.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Tiktoker spopada ljude i uznemirava ih

 

To nije sve, on je napao i maloletnog dečaka koji je šetao da drugarima, te ga je podigao i hteo da ga ubaci u top, koji stoji kao znamenitost na šetalištu.

Ono što je dodatno zastrašujuće, jeste da se ovaj momak ne bavi samo TikTokom, naime, na društvenoj mreži Tviter, isplivalo je na videlo da se on bavi i sadržajem za odrasli na popularnoj OnlyFans platformi, gde svoje eksplicitne snimke i fotografije naplaćuje, a to deca vrlo rado kasnije počnu gledate kao da je to sasvim normalna stvar, eksploatatisati svoje telo za novac.

Svakako da roditelji treba da imaju nadzor nad decom i prate ono što oni gledaju na društvenim mrežama, uz obavezno filtriranje sadržaja koji im se plasira, ali kako ih spasiti od osobe koja im tek tako priđe na ulici i uznemiri ih, a potom bez njihove dozvole u video materijalu objavi isti?

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Tiktoker spopada ljude i uznemirava ih

 

Da li ste se zapitali ikada?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading