(FOTO) VODITELJ ZADRUGE POKAZAO RASKOŠNI DOM: Pogledajte kako izgleda kuća Milana Miloševića, evo kako se on opušta pred emisiju!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

29.07.2021

09:02

Voditelj pokazao kako izgleda njegova oaza mira.

instagram.com, Republika.rs
Raskošni dom voditelja Zadruge

Popularni voditelj rijaliti programa ,,Zadruga" Milan Milošević poznat je kao neko ko voli čist hedonizam i da uživa u svakodnevnom životu, a kako je deo jednog od najvećeg projekta kada su u pitanju šou programi, iskoristio je letnju pauzu da se prepusti čarima njegovog toplog doma.

Voditelj Milan pokazao je kako izgleda njegov raskošni dom, a akcenat je stavio na dvorište, u kom je oformio svoj mali raj, gde voli da provodi najviše vremena, opuštajući se uz dobru čašu vina i knjigu. On je na Instagram profilu pokazao kako izgleda njegovo bogato zelenilo u dvorištu, svaki kutak je sam napravio i posadio.

instagram.com
Milan uživa

Ljuljaška, slatke dekoracije i šareno cveće preovladavaju Milanovim dvorištem, a on je istakao da svako jutro sam zaliva i uređuje svoje carstvo. Milan živi sa svojom mamom, a njoj je odlučio da omogući prelep život, kako bi joj se zahvalio i odužio za sve što je učinila za njega tokom života.

Prelepi pejzaž koji je Milan pokazao na Instagramu možete videti u nastavku, kao i svaki deo njegovog raskošnog dvorišta, koji je njegova oaza mira i opuštanja.

 

BONUS VIDEO: 

U POSETI KARIĆEVOJ VILI: Jovana i Stefan otkrivaju sve tajne Zadruge i planovima o svadbi!

 

 

Komentari (0)

Loading
Boba

29.07.2021 23:24

A jel mu padne na pamet ženidba? Koliko ima godina, već bi trebao da ima sina za vojsku.