VUČIĆ O INCIDENTU JEREMIĆA I NJEGOVIH "JUNAČINA": SIŠAO SAM DA IM POKAŽEM DA SE SRBIJA NE PLAŠI BATINAŠA!

Autor: Republika

Vesti

26.06.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje otvaranju fabrike "Jumko" u Rudnoj Glavi kod Majdanpeka.

RepublikaFoto: printskrin
Aleksandar Vučić

Nakon svečanog otvaranja fabrike "Jumko", predsednik Vučić odgovarao je na pitanja novinara.

On se osvrnuo i na jučerašnji incident Vuka Jeremića i njegovih sledbenika Vladimira Gajića, Bore Novakovića i Miroslava Aleksića.

Na pitanje novinara kako komentariše ovaj vandalski čin, predsednik Srbije poručio je:

- Ja neću da učestujem u tome, u pričama rekla kazala. Njih petorica su vikali i vređali ja sam, ja ne mogu da imam toliko energije koliko viče njih pet. Oni mene nisu ugrozili, samo su vikali. To je politički prerformans. Ništa loše nisu uradili, politički performans, da li je uspešan ili ne reći će narod na izborima. Oni ugrožavaju ljude Srbije, e to je problem. 

- Ja sam se pitao juče jesam li pogrešio što sam sišao ili ne, opet bih to uradio jer je morao neko da pokaže da se normalna Srbija ne plaši batinaša. Ja sam rekao pretucite mene samo nemojte narod Srbije. Moj posao kao predsednika je da budem ispred ugroženog i napadnutog dela naroda - istakao je predsednik Vučić i dodao:

- Da kukam i da plačem dodajem tri na karte, ne pada mi na pamet... Sledeći put da dođu opet bih sišao, verovatno bih ih pozvao na kafu. Možda njima odgovara da pričaju tako u javnosti, sve je to performans.

Da podsetimo, juče su Jeremić i njegovi pajtosi došli u Predsedništvo Srbije kako bi linčovali predsednika Vučića, međutim nisu se proveli onako kako su očekivali.

Predsednik Srbije sišao je sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju. Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci.

Tada su "junačine" okrenule ploču, pa se Jeremić uspaničio, te poručio kako želi da se pojavi samo pred kamerama RTS - a, kao i da ga je strah da sam uđe u Predsedništvo.

Podsećanja radi, sve počelo kada je lider Srbije, komentarišući izjave Narodne stranke da će prema pripadnicima SNS nakon njihovog odlaska sa vlasti sprovesti "politički revanšizam", rekao da će se, ako zakažu kada i gde, on odazvati i doći sam protiv petorice, što su nabeđeni funkcioneri Narodne stranke shvatili kao otvoreni poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavica

26.06.2021 14:15

Zasto bi se Vucic plasio jedne pudlice koja samo laje..

Sara

26.06.2021 15:08

I ne treba da se plasi. Takve treba skloniti sa ulice i smestiti u ustanovu za koju su predviđeni.