(VIDEO) JEREMIĆ DOŠAO DA BIJE VUČIĆA! ON GA DEMONTIRAO! Sišao ispred Predsedništva, Vuk se uspaničio i počeo da zapomaže!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković, Miroslav Aleksić došli su do predsedništva da linčuju predsednika, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

RepublikaFoto: Republika

Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju. Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci!

 

 

Jeremić, kad je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, obrnuo je ćurak i počeo da vristi u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u predsedništvo.

Još jednom se pokazalo da Vučić pred sve izlazi čista obraza, a da se Jeremić plaši i svoje senke i da je hrabar samo izdaleka.

Jeremić je plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva potvrdio da nije očekivao da će Vučić sići.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Milica

25.06.2021 09:41

Jeremic da je nesto drugo osim linca ponudio bili bismo iznenadjeni a ovako je poznato da ce doci da lincuje predsednika.Bolje da je naucio malo kako se vodi drzava i ugledao se na rad, trud i boljitak.

Sofija

25.06.2021 09:46

Опозција је сада накутирна и немоћана

Uzan

25.06.2021 09:49

Koliko im je dosadno kad idu da izazivaju tucu sa predsednikom!

Mirko

25.06.2021 09:50

Još jednom se pokazalo da Vučić pred sve izlazi čista obraza, a da se Jeremić plaši i svoje senke i da je hrabar samo izdaleka.