(VIDEO) ČEDA SE OGLASIO POSLE SASLUŠANJA: Jovanović ŠOKIRAO izjavom nakon izlaska iz Tužilaštva

Autor: Republika

Hronika

25.06.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čedomir Jovanović lider LDP saslušan je danas u Trećem tužilaštvu u Beogradu.

Foto: ST/V. LUKIĆ
čedomir

Naime, Jovanović je na saslušanje išao zbog napada na fiziotarapeuta Žarka Ivkovića u julu prošle godine.

On je priznao da je udario reketom trenera i suvlasnika Klinike "Fiziocentar".

Nakon saslušanja Jovanović je istakao:

- Nema tu previše prostora za priču. To što se desilo ispred fiziocentra prošle godine je nešto što sam ja namanje želeo, da sam se pitao nikad se ne bih našao u tim okolnostima, odrasli smo ljudi - istakao je Jovanović i dodao:

- Svako od nas na svoj način uči lekcije o svetu u kojem živimo.

Da podsetimo, Jovanović je u julu prošle godine napao D. I (51), vlasnika klinike, a razlog su dugovi koje pomenuti čovek ima prema političaru.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Supruga Čede Jovanovića, Jelena, je iznajmljivala prostor za teretanu u ustanovi i objektu čiji je vlasnik Ivković. Međutim, zakup za iznajmljivanje ovog prostora nije plaćen poslednjih godinu dana.

Inače, ovo nije jedini incident zbog kojeg je Jovanović dospeo u žižu javnosti u poslednje vreme. On je nedavno, 2. juna ovde godine, napravio incident posle kog je priveden u stanicu policije. Jovanović je, kako se sumnja, posle kraće svađe u jednom lokalu ciglom razbio izlog drugog, a potom napao i vređao policajce koji su došli da intervenišu.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija

25.06.2021 11:58

Има један лик у серији и филму "Балкан експрес" (полицијски службеник Србије, који хапси Србе и одводи их на присилан рад), који веже кравату на посебан начин. Исти такав чвор на својој кравати веже и овде иментовани Чеда Беда.