SAMO IMENOM VUK, A GLAVOM I BRADOM UPLAŠENO JAGNJE! Biljana Popović Ivković o jutrošnjem incidentu ispred Predsedništva!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Popović Ivković, član Predsedništva SNS, odreagovala je na jutrošnji ispad opozicije na čelu sa Vukom Jeremićem, kada su došli ispred Predsedništva Srbije da biju Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Naime, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković, Miroslav Aleksić došli su da linčuju predsednika, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

 

Naime, predsednik Vučić je je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju. 

Jeremić, kad je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, obrnuo je ćurak i počeo da vristi u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u predsedništvo.

- Samo imenom Vuk, sada je glavom i bradom uplašeno jagnje. To je isti onaj koji sebe predstavlja kao gospodina i intelektualca, a ustvari, Vuk Jeremić je jedan običan primitivac i manipulator, sve više ostrašćen, gladan vlasti i fotelje. Tužno je gledati i slušati njegovo zapomaganje i obmanjivanje i na šta je sve spreman radi ubiranja tričavih političkih poena koji ga nikada neće dovesti tamo gde on želi - istakla je Biljana Popović Ivković i nastavila:

- On, kao i njegovi saborci iz tzv.opozicije, građanima nude samo laž i mržnju. Događaj ispred predsedništva ne može se drugačije okarakterisati, nego kao skup “maloletnih delikvenata”, koji bi da zasuču rukave i obračunaju se najprimitivnije. Linč i vlast je jedina njihova ideja vodilja, prava slika i prilika Đilasove opozicije. Svaka čast predsedniku Vučiću, on svakoga može da pogleda u oči i saspe istinu u lice. I to bez obezbeđenja ispred sebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading