PUKLO: Kraj za Sergeja i Lacio - trener ga NE ŽELI u timu!

Autor:

Sport

26.06.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je konačno vreme da Sergej Milinković Savić napusti Lacio, i to jer ga novi trener "nebeskoplavih" ne vidi u timu!

Sergej Milinković Savić

Kako navode italijanski mediji, Mauricio Sari je obavestio klupske čelnike da Sergej može da napusti tim, ukoliko sa Juventusom dogovore trampu za brazilskog veznog fudbalera Artura, nekadašnjeg igrača Barselone.

Nekadašnji trener Napolija, Čelsija i Juventusa poznat je po neobičnim rešenjima, a sada bi mogao da se odrekne jednog od najboljih u timu.

Potencijalna zamena za Srbina je Artur koji se cele sezone mučio sa povredama i formom. Ipak, i sada je želja trenera, pošto Sari veruje da bi se idealno uklopio u njegov sistem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Juventusu predstoje duboke promene ovog leta, već je stigao Maks Alegri, a prioritet za narednu sezonu biće nova titula u Seriji A. Možda i sa Sergejem u timu, ukoliko Lotito ispuni prvu veliku želju Sarija.

Lacio bi verovatno tražio dodatan novac u pregovorima sa crno-belima iz Torina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading