(FOTO) SLOBODAN SAM ZA LETO: Rasta napokon otkrio kad mu stiže NANOGICA!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.06.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovog dana više ga nećemo viđati!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stiže nanogica!

Popularni reper Stefan Đurić Rasta bio je u zatvoru zbog posedovanje droga, on je pre nekoliko meseci on je osuđen na kućni pritvor u trajanju od 12 meseci.

Reper će od trenutka kad mu stigne nanogica morati da bude u svojoj kući do isteka tih 12 meseci, a od marta, kada se to saznalo, postavlja se samo jedno glavno pitanje: "Kada će Rasta morati na pauzu?"

Odgovor na to pitanje osvanuo je danas na Rastinom instagram storiju. Naime, reper je najavio da će ovo leto publika imati priliku da se druži sa njim, što kroz nove pesme i spotove, što kroz nastupe i koncerte.

Nanogicu će dobiti sredinom avgusta, nakon čega će morati da se smiri, a do tada, kako je napisao, svojoj publici pružiće spektakl:

Foto: printscreen
Do tada ćemo se družiti sa njim!

- Braćo i sestre imam jednu lepu vest! Ovo leto se družimo! Obzirom da je stiglo zvanično obaveštenje da nanogicu stavljam srediom avgusta, a do tada sam slobodan, ja vam obećavam mnogo novih spotova, nastupa i koncerata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading