TUŽILAŠTVO I POLICIJA U KRUŠEVCU STALI IZA SPASIĆA: Radi se na identifikaciji i zaštiti generalnog sekretara

Autor:

Vesti

22.06.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost pohvaljuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu, kao i Policijsku upravu u Kruševcu, jer je hitno pokrenuta istraga i procedura zaštite Maria Spasića, generalnog sekretara Saveta i njegove porodice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mario Spasić

Iz Saveta napominju da je odmah po dobijanju informacije o ugrožavanju sigurnosti, pretnjama i ucenama Maria Spasića i članova njegove porodice Više javno tužilaštvo u Kruševcu, na čijem je čelu dr Bratislav Petrović, naložilo sprovođenje procedure, koju hitno sprovodi Policijska uprava u Kruševcu na čelu sa Ivanom Milenkovićem, sa konačnim ciljem identifikacije krivičnih dela i zaštite generalnog sekretara Maria Spasića i njegove porodice.

Napominjemo da je Mario Spasić istaknuti borac protiv mafije, korupcije i zloupotreba i da se na čelu Saveta nalazi od 2005. godine, te da se često javno suprostavlja mafiji i sarađuje sa Državom u tom smislu.

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta, za medije je izjavio:

- Ja sam predstavnik NVO 16 godina i imam status branitelja ljudskih prava po međunarodnim aktima Ujedinjenih nacija. Mogu samo da pohvalim institucije Republike Srbije u odbrani istaknutih boraca protiv mafije i korupcije. Insistiraću da uvek i svako bude institucionalno zaštićen od nasilnika i pretnji, jer smo svi na istom zadatku i ne plašim se nikoga - zaključio je Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading