Marković pozvao Tepićevu na poligraf: 400 ŽENA ĆE TUŽITI MARINIKU!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da će 400 žena iz Jagodine tužiti potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i pozvao sve žrtve i svedoke da prijave ako znaju nešto o ovom ili sličnom slučaju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

On je za televiziju Hepi rekao da žrtve koje je Tepić prijavila ne postoje, kao ni osobe koje su imale neprijatnost, a da će zaposlene žene u javnom sektoru tužiti Tepić jer ih je sada sramota da dođu na posao zbog optužbi da idu na tzv. "bunga-bunga" žurke.

Marković je javno pozvao Tepić da ide na poligraf.


- Neka idu prvo oni koji iznose optužbe, posle njih odmah ja. I da potpišemo, ko ne prođe poligraf, neka odmah ode u zatvor. Čega se plaše - upitao je Marković.

Govoreći o tvdnjama Tepić da se roditelji plaše da progovore o zloupotrebi njihove dece, Marković je rekao da su to gluposti, kao i navodi da se on krije iza žena.

- Ne krijem se iza žena, nego je Marinika rekla da su se sve zaposlene pozivale na ''druženje''. Te žene sada imaju ozbiljan problem, one su obeležene. Same žene su se osetile ugrožene. Njihovi muževi, bake, devojke - rekao je Marković.

Marković je pokazao i slike navodnog svedoka koji ga je optužio i dodao da svedok mora da ima kredibilitet i dokaze.

- On se navodno plaši Palme. Maske su pale. Plaši se Palme, a ušao je u RTS, viđen na mitinzima, evo ga zaokružen i sa Marinikom Tepić. I prvo je naveo 2010. i 2011. godinu kada nije postojao hotel i naveo da je to moj hotel. Posle koncerata, dolazili su na večeru. To nisu bile nikakve žurke - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading