DRAGAN ĐILAS NASTAVLJA DA VREĐA NOVINARE SRPSKOG TELEGRAFA: Na tviteru se sramno brani zbog IZBEGAVANJA odgovora o pokradenim parama

Autor: Republika.rs

Vesti

21.03.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas juče je drugi pur za tri dana sazvao konferenciju za medije na kojoj je u svom monologu ispričao šta je on želeo, a onda je po ko zna koji put izbegao da odgovori na najbitnija pitanja, o ličnom bogatstvu, milionima evra sklonjenim na račune u inostranstvu, a novinare koji tragaju za istinom vređa i preti.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Dragan Đilas nije želeo da otvori naše novine

Đilas je na jučerašnjoj konferenciji ušao u dijalog sa urednikom Srpskog telegrafa Borkom Kašanskim, iz kog je izašao ne odgovorivši ni na jedno pitanje. Pa čak ni na ono zašto je na prošloj konferenciji bezočno slagao kada je optužio naš list da nismo preneli njegove reči sa obraćanja medijiima 15. marta.


Kašanski mu je doneo dva primerka Srpskog telegrafa, od 16. i 18. marta, u kojima su njegove izjave prenete od A do Š, doslovno i bez skraćivanja.

Đilas je sada objavio i snimak na kom se bezuspešno "vadio" tvrdeći da njegovih izjava nema na naslovnoj strani i odbio je da otvori novine i uveri se da je slagao! On je uz snimak opet na sarkastičan način vređao novinara sledećim rečima:

"A jesi ti muzičar? Nisam.
A nisi? Jesam.
Jesi? Kažem nisam.
Je l' piše na naslovnoj da nisam hteo da odgovorim da li mi firma ima račun na Mauricijusu? Piše. 
Znači lažete? Ne lažemo. 
Ne lažete? Pa.....
"

 

 

Izgleda da su Đilasu pitanja o ličnom bogatstvu i krađi novca jednako smešno kao i film i serija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Milan

21.03.2021 14:33

Mnogo je nervozan djilas znaci da nesto smrdi...

Mara

21.03.2021 14:34

Đilas nam je nešto mnogo nervozan!? Pa nisu mu novinari krivi što je on krao narodne pare i sakrivao ih svuda po svetu! Sve se sazna kad tad!

Mirka

21.03.2021 14:38

I nemora on nista da kaze. Dokazi ce reci sve umesto njega.

Jelena

21.03.2021 14:40

Nevaspitanje, laganje i nekultura su osobine Dragana Djilasa. Kada ne zna vise kako da se odbrani on vredja i napada, ali dzabe sve, svi vec znamo njegovo pravo lice.