(VIDEO) JA VAM KAŽEM! Ko si ti Đilase da nećeš da odgovaraš na pitanja gde su pokradene i nestale narodne pare?!

Autor: Republika

Vesti

20.03.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde ponovo je izbegao da odgovori na nezgodna pitanja vezana za prodaju firme Draganu Šolaku i račune koje krije širom sveta (Mauricijus, Švajcarska, Hongkong, Moldavija...).

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Dragan Đilas i Borko Kašanski

Juče je, drugi put za tri dana, sazvao konferenciju za medije na kojoj je u monologu ispričao šta je imao, a onda odbio da odgovori na pitanja.

Dragan Đilas pobegao je još jednom od odgovora o ličnom bogatstvu, milionima evra sklonjenim na račune u inostranstvu, a novinare koji tragaju za istinom vređa i preteći poručuje:

"Ja vam kazem!"


Ovog puta, ušao je u dijalog sa urednikom Srpskog telegrafa Borkom Kašanskim, iz kog je izašao ne odgovorivši ni na jedno pitanje. Pa čak ni na ono zašto je na prošloj konferenciji bezočno slagao kada je optužio naš list da nismo preneli njegove reči sa obraćanja medijiima 15. marta.

Kašanski mu je doneo dva primerka Srpskog telegrafa, od 16. i 18. marta, u kojima su njegove izjave prenete od A do Š, doslovno i bez skraćivanja.

 

 

Onda je, što možete videti i na snimku, Đilas pokušao bezuspešno da se vadi tvrdeći da njegovih izjava nema na naslovnoj strani i odbijajući da otvori novine i sam se uveri (kao da on to ne zna) da je masno slagao.

Ovim je, po ko zna koji put, pokazao da mu istina baš i nije jača strana. Zato i ne čudi da o računima i silnim milionima na njima izbegava i da zucne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Boban

20.03.2021 13:28

Ono sto Djilas ima da kaze, moze da kaze i u redakcijama svojih medija, tamo su oni koji moraju da slusaju. Zato uopste saziva konferenciju za novinare ako nema odgovore na pitanja???

Miki

20.03.2021 13:36

Ne cu se da Djilas demantuje cinjenice iz pitanja...

Milan

20.03.2021 13:37

Pa zato je Djilas i drzao konferencije preko Fejsbuka, moze da bira pitanja.

Pero

20.03.2021 13:54

Maca pojela jezik Dragane...hihihi