VUČIĆ NAGRADIO RAD, RED I DISCIPLINU

Autor: Tanjug

Vesti

13.11.2017

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je 49 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za izuzetne zasluge i rezultate pokazane u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti Republike Srbije, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić je za izuzetne zasluge i postignute rezultate u oblasti odbrane i bezbednosti Republike Srbije odlikovao 17 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Zlatnom medaljom za zasluge odlikovao je pukovinka Slađana Ristića, a još 16 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije dobilo je srebrne medalje za zasluge. 

Za zasluge i izuzetne rezultate pokazane u obavl?anju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti Republike Srbije Vučić je odlikovao 32 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. 

Zlatnom medaljom za revnosnu službu odlikovani su kapetan bojnog broda Petar Bošković i potpukovnik Dejan Živković, a srebrnu medalju za revnosnu službu dobilo je 30 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikolica91

13.11.2017 12:33

Svaki marljiv rad i trud se uvek isplati! Ponos drzave!

Igor

13.11.2017 13:44

Posle velikog pada koji je Vojska Srbije doživela pod demokratama,sad je ponovo i jaka i poštovana.