ALEKSANDAR VULIN TRAŽI ODGOVOR OD SDA: Zašto ne kažu ko je hteo da ubije Vučića?

Autor:

Vesti

10.01.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je jedini lider na Balkanu koji se iskreno bori za mir, a Bosnu i Hercegovinu poštuje više od njenih funkcionera iz redova Federacije, koji traže unitarnu BiH, ali bi da komadaju Srbiju i priznaju Kosovo, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aleksandar Vulin

- SDA smeta što Aleksandar Vučić čestita dan ustavnom delu BiH, Republici Srpskoj, priznatoj u Dejtonu, a osnovanoj voljom srpskog naroda, konstitutivnog naroda u BiH. Osim mržnje prema predsedniku Srbije i predsedniku svih Srba Aleksandru Vučiću, SDA ne može da objasni u čemu je problem u Vučićevom poštovanju Dejtona. Umesto što mrzi Vučića, bolje bi bilo da SDA kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića i gde je u trenutku linča predsednika Aleksandra Vučića bio njegov domaćin Bakir Izetbegović.

Vulin je podsetio da Vučić u trenutku linča nije spustio glavu, te da je svoje napadače gledao bez sakrivanja.

- Da li posle svega Bakir sme Vučića da pogleda u oči - upitao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, odgovarajući na saopštenje SDA u kome protestuju zato što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao Dan Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading