MINISTAR VULIN U "HIT TVITU" O PROTESTIMA U SAD: Zamislite da smo ovde tražili fotografije demonstranata i da smo tražili njihove otkaze!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je godtujući u emisiji Hit Tvit na TV Pink rekao da ne vidi razliku između demonstranata u SAD i onih u Hongkongu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Jedna od tema u popularnoj emisiji bili su protesti u SAD. Ministar Vulin smatra da takvo ponašanje može biti veoma opasno.

- Pokazalo je koliko je politika zasnovana na dvorstrukim aršinima. Dešava se nešto veoma opasno. Ako se usprotivite nečemu što je Tviter zajednica - nestaćete - rekao je Vulin.

On je komentarisao način na koji se ponelo prema demonstrantima u Vašingtonu, kako je ministar rekao tražene su njihove fotografije i otpuštanje tih ljudi. 

- Zamislite da se to desilo u Srbiji, zamislite da je Vlada za vreme protesta kod nas tražila slike deomonstranata i da je tražila da svako od njih bude otpušten - rekao je Vulin. 

- Odmerenije se ponašala naša vlast i umerenije je reagovala. Naša štampa se ponašala odgovornije - rekla je Ljiljana Smajlović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading