UVEK U KONTRI! ŠOKANTNA OBJAVA DOKTORA NESTOROVIĆA: PCR test je nepouzdan, DŽABE SE TESTIRAMO!

Autor: Republika

Vesti

08.12.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović, koji neretko u javnost iznosi stavove koji su uglavnom suprotni zvaničnim preporukama Kriznog štaba čiji je koliko juče član bio, ponovo je uzburkao javnost u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Branimir Nestorović

Na svom Fejsbuk profilu, na kojem je nedavno osvanula i fotomontaža njegovih kolega Predraga Kona i Branislava Tiodorovića, o čemu je Republika prva pisala, objavljen je novi post koji dovodi u pitanje validnost PCR testa koji važi za najpouzdaniji test za oktivanje prisustva koronavirusa.

- Internacionalni konzorcijum 22 vrhunskih virologa i molecular ih biologa ukazuje na greške u PCR testu za SARS 2 Cov i razloge zašto je često lažno pozitivan do 97%. Ukratko, test je suviše senzitivan, o trivia doze virusa koje ne mogu da dovedu do nastanka bolesti - navodi se u postu doktora Nestorovića, dok se u studiji koju je podelio na Fejsbuku između ostalog konstatuje da PCR test ne može da razlikuje ceo virus od njegovih fragmenata, zbog čega se test ne može smatrati pouzdranim. 

 

Internacionalni konzorcijum 22 vrhunskih virologa i molecular ih biologa ukazuje na greške u PCR testu za SARS 2 Cov i... Posted by Branimir Nestorović on Friday, December 4, 2020

 

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
hadziAleksandar

08.12.2020 12:37

Хвала Богу на овом човеку... Не тврдим да је у праву (верујем да јесте...), али увек треба да се чује и другачије мишљење! Једноумље је увек сумњиво и приблематично - да ли је истина!!! ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!

Odgovori 42 8
Milica

08.12.2020 14:26

@hadziAleksandar - Istina. To je potvrdio i covek, koji ga je napravio à napravio ga je, pre ovog virusa.

Odgovori 24 2
nemanjicbgd

08.12.2020 12:45

Nije ovom jadniku lako. Tezak bolesnik.

Odgovori 12 59
stana

08.12.2020 13:32

Jel ima iko normalan u medijima,da onemoguci ovom ocigledno bolesnom coveku da svakodnevno trabunja i vredja zdrav razum?

Odgovori 5 41