DOKTORKA GRUJIČIĆ SE OBRATILA TEORETIČARIMA ZAVERE: Ovo je njena poruka o koroni, PAŽLJIVO PROČITAJTE!

Autor: mondo, Republika

Vesti

09.11.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju dr Danica Grujičić oštro se obratila svima koji tvrde da korona virus ne postoji.

RepublikaFoto: youtube.com/SRBIJA 1 INFO
Danica Grujičić

Uprkos činjenici da je virusom zaraženo 50 miliona ljudi, a više od milion i po je umrlo od početka pandemije, pojedinci i dalje dozvoljavaju sebi da tvrde da je virus izmišljen, ili iznose druge bizarne teorije u trenutku kada bi trebalo da se čuvamo poštovanjem mera i sprečimo širenje infekcije.

- Svi ti teoretičari zavere koji lupetaju da ne postoji kovid, hajde molim vas, hajde dođite samo jedan da vidite kako izgleda raditi šest sati pod skafanderom - rekla je ona oštro.

 

 

 

- Institut svejedno neće prekidati rad, apelujemo na one koji moraju jednom ili dva puta godišnje na kontrolu, da sačekaju prvi decembar, da malo rasteretimo i poštedimo osoblje kovida. Pacijenti koji su otkrili novi tumor, žene koje napipaju nešto na dojci, neka dođu odmah. Mamografija će raditi sve vreme, mi činimo šta je nemoguće, molim pacijente za strpljenje. Naročito mlade molim - rekla je ona.

- Molim one koji imaju simptome, dešava se da popiju aspirin da se preznoje, da spuste temperaturu i onda izlaze. I dalje se više plaše raka nego kovida, ali apelujem, kao neko ko je preležao koronu, na prve znake prehlade, odmah lezite i mirujte! Idite samo do toaleta i nazad! Pijte vitamin D i C, ozbiljni bolesnici neka se jave lekarima opšte prakse. Naši neurohirurzi su povučeni, anesteziolozi, mi ćemo raditi šest operacija i na neradan dan, na praznik u sredu. Non-stop ima i hitnih prijema, dajte razumevanja, tamo gde je aktivna hirurgija, poštedite kolege - apelovala je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading