"Pletemo se samiću": Đilas pokušao da zaštiti brata, a onda otkrio da je prodao vilu

Autor:

Vesti

26.11.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objavljivanja ekskluzivne priče Srpskog telegrafa da je rođeni brat Dragana Đilasa, Gojko Đilas, prodao vilu na Dedinju bivšem direktoru "Krušika", Mladenu Petkoviću, po mizernoj ceni, oglasio se i lider Stranke slobode i pravde koji je na nevešt način pokušao da odbrani svoga brata.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Nakon otkrivanja transakcije između Gojka Đilasa i Mladena Petkovića pojavila se sumnja u to da je cela afera "Krušik" nameštena, te da je organizovana sa ciljem da se destabilizuje Srbija i politička pozicija predsednika Aleksandra Vučića.

U pokušaju da negira ove činjenice, Dragan Đilas je dao izjavu portalu Nova u kojoj je najpre naveo da njegov brat nema nikakve veze sa vilom, ali se kasnije pojavio kao prodavac objekta u ulici Jevrema Grujića.

- Moj brat nikad nije bio vlasnik kuće u ulici Jevrema Grujića. Kuću je kupila 2011. kompanija “Multikom” čiji sam ja vlasnik - rekao je Đilas, a potom dodao nešto što se potpuno kosi sa ovom izjavom: Dodao je da je 25. avgusta 2017. godine preko ćerke firme u kojoj je njegov brat bio direktor prodao čoveku koji je pilot i ceo život radi za strane avio kompanije.

Čak i da Gojko Đilas nema nikakve veze sa kupovinom pomenute vile, onda je njegov brat, istaknuti  lider opozicije, otkrio da je učestvovao u prodaji. Ovakve nevešte i zapetljane izjave samo potvrđuju navode našeg lista da je ovaj objekat očigledno poslužio kao "argument" da bivši direktor "Krušika" kreira lažnu aferu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Tisa

26.11.2020 16:35

Kakvim se manipulacijama bavi ovaj djilas, to da ne poverujes.

Tisa

26.11.2020 16:36

Takav je djilas, obrce i zavrce. Nista drugo se od njega i ne ocekuje, osim toga da se odbrani lazima.

Sandra

26.11.2020 17:06

Pa svi znamo ko je Djlas .Kralj marketinga

Ana

26.11.2020 17:14

Ovo mu baš nije trebalo! Zaštitio je brata, ali sebe je žestoko ukopao!