NOVI UDAR NA VUČIĆEVU PORODICU: Danila gurali u rat crnogorskih klanova, a o Andreju samo niču gnusne laži!

Autor:

Vesti

26.10.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku kada predsednik Srbije najavljuje konačni obračun sa mafijaškom hobotnicom, preko Šolakovih i Đilasovih medija pokrenut je novi udar na njegovu porodicu!

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar i Danilo Vučić

Početkom maja KRIK je predsednikovog sina Danila perfidno i na krajnje opasan način upleo u rat škaljarskog i kavačkog klana. Naime, ova istraživačka mreža je objavila fotografiju na kojoj se vidi Danilo Vučić sa Aleksandrom Vidojevićem, za kojeg KRIK tvrdi da se u policijskoj evidenciji vodi kao "kavčanin" i jedan od vođa navijačke grupe "Janjičari".

- Nažalost, sem što se radi o čistim izmišljotinama zarad diskreditacije, autori ovim lažima Danilu Vučiću stavljaju metu na čelo i dovode njegov život u opasnost - rekao je tim povodom tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nebojša Stefanović

Takođe, u osvit parlamentarnih izbora, sredinom juna, usledio je novi napad: Danilo je uslikan u kafiću u centru grada dok je sa društvom gledao fudbalski derbi Crvena zvezda-Partizan. I tada je već pomenuti KRIK, bez ikakvih dokaza, izneo tvrdnju da je momak koji je sedeo pored predsednikovog sina jedan od pripadnika "kavačkog klana", iako nijedna krivična prijava protiv pomenutog mladića ne postoji u policijskim dosijeima!

 

 

 

Da stvar bude još crnja i gora, za plasiranje ove slike izabran je trenutak žestokih obračuna kavačkog i škaljarskog klana, odnosno malo posle pokušaja ubistva vođe "kavčana" Radoja Zvicera u Ukrajini.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Andrej Vučić

LAŽI O ANDREJU

- potpredsednik NS Miroslav Aleksić više puta u javnosti govorio je da ima saznanja da je vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" Predrag Koluvija pre hapšenja u novembru 2019. telefonom pozvao Andreja Vučića

- objavili da je za milion evra pokušao da otkupi poznati subotički restoran "Bos"

- objavljivali da je vlasnik firme za distribuciju elektronske opreme "Vin-vin" i poznatog beogradskog restorana "Franš"

- članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić izjavila je da savet prikuplja dokumentaciju o bivšim kombinatima u Vojvodini i da "ko god dođe do vojvođanskih para, svi govore da je Andrej (Vučić) glavni u kupovini zemljišta i da sve ide preko njega"

- po društvenim mrežama se raširila laž da je za dva miliona evra kupio lanac pekara "Hleb i kifle"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Nera

26.10.2020 08:51

Porodica je svakom svetinja i nne treba je nigde mesati.

dragan

26.10.2020 08:53

Toliko ste jadni i bedni da je to strasno.

Milka

26.10.2020 08:54

Bednici jedni, sta su vam deca kriva?!?!

Petar

26.10.2020 08:58

Jedno je kada politicari izmisljaju jedni za druge afere, a kada se dovedu deca u opasnost e to je vec nesto sto bitno menja situaciju.