GOJKOVIĆ: Nije mi svejedno!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2017

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica parlamenta Maja Gojković izjavila je danas da će se truditi da bude objektivna i voditi sednice kao i do sada, jer nema pravo da se boji bez obzira na incident u kome su troje poslanika Dveri upali u njen kabinet.

RepublikaFoto: Tanjug
Maja Gojković

- Nažalost videću i Boška Obradovića i Srđana Noga kad ima prestane kazna. Trudiću se da budem - bjektivna i vodim sednice kao do sada, naravno da mi nije svejedno - kaže Gojković za Pink.

Navela je da joj nije svejedno kada prolazi hodnicima u parlamentu i ulazi sama u lift jer se, kaže, nikad ne zna šta poslanik Dveri ima u glavi i šta planira. 

"Samo se bave time gde da upadnu i maltretiraju", rekla je Gojković i navela da je ona jedan od primera njihovog iživljavanja i maltrertiranja nad ženama. 

Kako je rekla, Dveri su očigledno preuzeli sve iz fašističke ideolgije koja je uvek bila ideologija nasilnog preuzimanja vlasti putem maltretiranja. 


- I to rade tako što maltretiraju slabije od sebe, to su svakako žene - dodaje Gojković koja je pre neki dan na sednici Skupštine Srbije pokazala modricu zadobijenu u incidentu kada su troje poslanika Dveri Obradović, Nogo i Marija Janjušević upali u njen kabinet. 

Zahvalila je poslanicima SNS i SPS na podršci, ali i navela da Saša Janković i Vuk Jeremić i mnogi drugi svojim ćutanjem i smejanjem zapravo podržavaju i odobravaju ovakve napade. 


Ovo, ocenjuje, pokazuje nemoć opozicije koja nema nijedan politički argument sem mržnje prema Aleksandru Vičića i nasilja nad ženama koje se bave politikom. 

- U politici sam 27 godina, iskusan sam političar, ali nikada nisam doživela ovakvo ponižavanje žena koje se bave javnim životom - kaže Gojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (92)

Loading
alex

04.11.2017 11:15

Naravno da joj nije sve jedno, ali izborice se ona sa tim prostacima i zverima.

gaga

04.11.2017 16:59

@alex - Naravno da hoće.

Pinki

04.11.2017 11:17

Nema cega da se bojis.

Jelena

04.11.2017 13:05

@Pinki - Psi koji laju ne ujedaju, takvi su ti dveri.