DVERI GNUSNO OPTUŽILE GOJKOVIĆEVU: Sama je sebi napravila modricu!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

01.11.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modrica na ruci predsednice parlamenta Maje Gojković bila je jedna od tema nastavka sednice Skupštine Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/NezavisneDnevne NovineINFORMER
Maja Gojković pokazuje modricu

Nakon što je Gojkovićeva objasnila da je juče potražila pomoć skupštinskog lekara, da ima dokumentaciju u vezi sa tim, ali i da se danas ponovo javila lekaru zbog bolova u ruci, na njene reči se nadovezao poslanik Dveri Ivan Kostić.

- Gojković bezočno obmanjuje javnost, niti postoji bilo koji snimak da ju je neko takao. Sramota je da bezočno vređa i obmanjuje javnost - rekao je Kostić.

Prethodno je Gojković odredila kraću pazu posle žestoke rasprave poslanika DS, SNS i SRS o bombardovanju 1999. godine, na šta je poslanik DS Balša Božović upitao da li može da nastavi izlaganje, a potom naveo:

"Kakva ste kukavica. To je strašno".

- Evo u pauzi, da ne bi Dveri imale, da ne bi vaše uvažene kolege imale dilemu, kako je juče bilo - rekla je Gojković.

Na čitavu raspravi reagovala je i poslanica DJB Branka Stamenković, koja je tražila da se izrekne opomena Maji Gojković "jer se javila po amandmanu, a pričala o modrici".

Modrica je bila tema i van skupštinske sale, a o njoj je govorio šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović.

- Maja Gojković laže da je dobila modricu od poslanika Dveri. Sama ih je sebi napravila - kazao je Obradović.

- Snimak ih je toliko zaboleo da je morala da se samopovredi da skrene pažnju na drugu stranu, jer se na njemu vidi da nije bilo nikakvog fizičkog kontakta. Juče je potvdila da nije bilo fizičkog napada poslanika Dveri kod nje u kabinetu, a potom se hvalila da je fizički izbacila poslanike Dveri, što je nonsens jer su poslanici Dveri sami izašli iz kabineta. Tom prilikom je Gojkovićeva gurala Mariju Janjušević u leđa, iako je ona sama već izlazila - istakao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading