Zorana Mihajlović odgovorila DA LI OSTAJE U VLADI SRBIJE

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.09.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije suštinsko pitanje da li će ona ostati na ministarskom mestu u novoj vladi, već kako kaže, da li će se posao završiti.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Mihajlović je za TV Prva rekla da je mnogo važnije da li će se sledeće godine ići brzim vozom do Novog Sada i istakla da projekti ne smeju da stanu, te da ministarstvo radi punim kapacitetom.

- Ne bih se složila da niko u tehničkoj vladi ne radi punim kapacitetom. Može se reći da je to individualno, ali posmatrajući kako radi Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, radimo isto kao i u januaru, februaru, prošle, pretprošle godine - navela je Mihajlović.


Dodala je da je građevinska sezona i da "ne može da se dozvoli da nešto ne funkcioniše".
 

Na pitanje da li je razgovala sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o svom ostanku, Mihajlović odgovara da se "dotle još nije došlo", kao i da nova vlada mora da bude brza i efikasna, kao što je, dodaje, bila i ranije.

Rekla je i da je pogrešno da se Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture "rasparča", odnosno podeli na nekoliko manjih delova, te da je "najefikasnije da ostane ovako".

- Ne osećam pritisak, znam šta je moj zadatak i taj posao moram da uradim - rekla je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading