Iz SPS-a poručuju: ĐILAS NAVODNOM BRIGOM NAPADA SVE ŠTO JE DOBRO

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.08.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ðorđe Milićević ocenio je danas da je prepoznatljiv manir onih koji sebe nazivaju opozicijom da unište i napadnu sve što je dobro i uspešno, što je ovoga puta, kako navodi, navodna briga predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa za Telekom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragan Đilas

Milićević je u pisanoj izjavi za medije naveo da je manir delovanja te opozicije da što je gore Srbiji to je bolje njima i dodao da ovoga puta "Ðilas i njegovi pijuni izvode politički performans", a da ne postoje odgovori na suštinska pitanja.

- Ne odgovara se na suštinska pitanja: zašto se o Telekomu, njegovoj imovini i projektima nisu brinuli kada su bili na vlasti i kada su njihovi kadrovi upravljali Telekomom, kao i to da li su dozvolili da se preko 30 miliona evra iz Telekoma prelije na račune privatne kompanije (Ðilasove) koja je tada vladala medijskim prostorom Srbije i bila glavni zakupac reklamnog prostora na nacionalnim televizijama - naveo je Milićević.


Ističe da o tome ne žele da govore jer verovatno smatraju da je napad najbolja odbrana.

- Ako, kako kažete, radite u interesu Srbije i građana Srbije, onda razmišljate u pravcu kako da ta uspešna kompanija postane još uspešnija, a ne pozivate na bojkot usluga Telekoma - poručio je Milićević.

 

 

 


Dodao je da umesto konkretnih ideja i programa, i dalje se od tih koji sebe nazivaju opozicijom može čuti samo kritika zarad kritike i obavezan poziv na nekakav bojkot.

- Izgleda još uvek ne shvataju jasnu poruku građana Srbije - kada ljudi sa takvim političkim kredibilitetom pozovu na bojkot. I dalje se otvoreno suprotstavljaju svakom rezultatu, svakoj promeni na bolje, svemu što nije u njihovom interesu, a njihov interes očigledno nije ni jaka, ni ekonomski i politički stabilna Srbija - navodi Milićević.

Dodao je da za nadležne organe i institucije ostaje obaveza da isprate kako su upravo glasnogovornici takozvane opozicije upravljali Telekomom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Mita

14.08.2020 16:56

Djilasova briga nije iskrena. Laze ne bi li bacio ljagu na preduzeca koja uredno posluju.

Prvoborac

14.08.2020 17:04

Jedina Đilasova briga je kako da se opet domogne para građana Srbije i dopuni lopovski budzet.

Marko

14.08.2020 17:07

Đilas nije svestan da pravljenjem ovakvih performanasa, samo iritira narod i da će dovesti do toga da sve njegove afere isplivaju koje je činio i mahinacije, kako on tako i njegovi saradnici.

Stefan

14.08.2020 17:16

Očigledno da Djilasu smeta napredovanje državnih kompanija kakva je Telekom Srbija