DIREKTOR TELEKOMA ĆULIBRK O NAPADIMA NA KOMPANIJU: Sprega političkih i poslovnih interesa

Autor: Tanjug

Vesti

14.08.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobri rezultati Telekma Srbija frustriraju konkurenciju, ali jasno je da se tu ne radi samo o tome, već da iza napada na našu kompaniju stoji i neskrivena sprega političkih i poslovnih interesa, izjavio je danas generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Predrag Ćulibrk i Vladimir Lučić

Ćulibrk je rekao da smo svi svodoci da se pojačavaju brutalni napadi na Telekom sa različitih strana, naročito poslednjih dana i da dobijaju neuobičajene razmere.

- Zaista smo na dobrom putu da budemo neprikosnoveni lider na ovom području, ako to već nismo, a moglo bi se reći da zaista i jesmo - rekao je Ćulibrk na konferenciji za medije povodom učestalih napada u poslednje vreme koji stižu iz opozicije na račun tog preduzeća.


- Koji interesi tu preovlađuju meni nije jasno, ali se to iz dana u dan potvrđuje i da to prepoznaje svih 12.000 zaposlenih u Teleokomu Srbija širom regiona. To nas ujedinjuje i daje dodatnu snagu da smo na dobrom putu da budemo neprikosnoveni lider - dodao je Ćulibrk.

Kaže da može da razume da je konkrencija frustrirana i zabrinuta za svoju poslovnu budućnost, ali da se ovde radi i o sprezi poslovnih i političkih interesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading