DEKI I NEVEN SU VELIKI DRUGARI: Subotić (31) ostao bez kluba, Stanković na potezu

Autor:

Sport

14.08.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda bi nenadano mogla da dobije veliko pojačanje.

RepublikaFoto: Starsport
Neven Subotić i Dejan Stanković na meču reprezentacije Srbije protiv Severne Irske

Bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić (31) ostao je bez kluba nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Unionom iz Berlina posle godinu dana provedenih u prestonici Nemačke.

Oliver Runert, direktor kluba, se zahvalio Subotiću na svemu što je uradio u proteklih godinu dana.

- Svojim pozamašnim iskustvom Neven nam je bio ogromna podrška na putu ka opstanku i u potpunosti je ispunio naša očekivanja. Sada je u potrazi za novim ciljem i mi ćemo mu izaći u susret u skladu sa našim dogovorom - rekao je Runert..

Subotić je u Bundesligi zabeležio 23 nastupa, a jednom je zatresao mrežu i tako pomogao Unionu da završi na 11. poziciji na tabeli.

- Izboren opstanak u Bundesligi sa Berlinom imao je za mene težinu kao da smo postali šampioni. Drago mi je da sam imao doprinos u čitavoj priči - poručio je Subotić.

Gde će Subotić nastaviti karijeru i dalje se ne zna, a da li je možda vreme za dolazak u Superligu ostaje nam da vidimo. Nikada nije bila tajna da je u odličnim odnosima sa trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem i njegovim pomoćnikom Nenadom Milijašem, ali sa druge strane u Partizan bi mogao da ga pozove Vladimir Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading