FUDBALSKA LEGENDA HOĆE PAVKOVA: Konačni rastanak Zvezde i napadača na pomolu!

Autor:

Sport

14.08.2020

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok navijači Crvene zvezde čekaju rasplet situacije oko Federika Makede jedan od napadača iz prošle sezone mogao bi da napusti klub.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Šampion Azerbejdžana, Karabag, koji sa klupe predvodi legendardni Gurban Gurbanov, zainteresovan je za Milana Pavkova.

Kako je preneo B92.net napadač je spreman da napusti crveno-bele, ali samo ako azerbejdžanski klub ispuni njegove finansijske zahteve koji nisu mali.

Sa druge strane, Karabag želi napadača sa iskustvom iz Lige šampiona i to što pre s obzirom da već u utorak duelom protiv Sileksa počinje kvalifikacije za Ligu šampiona. Ukoliko prebrodi prvu prepreku, Karabag će u 2. kolu igrati sa pobednikom duela između Šerifa i Fole Eš.

 

Ako pređe u Karabag Pavkov će za saigrača imati još jednog Srbina, Uroša Matića, koji je pre nepunih mesec dana potpisao trogodišnji ugovor.

Gurbana Gurbanova srpska javnost dobro pamti iz 2003. godine kada je sa reprezentacijom Azerbejdžana šokirao selekciju Srbije i Crne Gore i prvo odigrao 2:2 na stadionu Pod Goricom, a zatim i zabeležio pobedu rezultatom 2:1 u Azerbejdžanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading